MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 17
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Bakłażany przekrój na połówki. Następnie natnij ich środek...
fot. Katarzyna Puczyńska

Bakłażan faszerowany kaszą i pomidorami. Prosty przepis na dietetyczny obiad bez mięsa. Odchudzasz się? Wypróbuj

Bakłażan faszerowany - Krok 2.

Bakłażany przekrój na połówki. Następnie natnij ich środek wzdłuż i w poprzek, tworząc kratkę. Ułatwi to później wyjęcie upieczonego środka.

Zobacz również

Noc Muzeów w Radomiu. Wyjątkowy spektakl "Trzy oblicza Salvadora Dali" w Rynku [FOTO]

Noc Muzeów w Radomiu. Wyjątkowy spektakl "Trzy oblicza Salvadora Dali" w Rynku [FOTO]

Noc Muzeów w Koninie [FOTO]

Noc Muzeów w Koninie [FOTO]

Polecamy

Wyśmienite kotlety po kowalsku. Najlepsze na duży głód

Wyśmienite kotlety po kowalsku. Najlepsze na duży głód

Jak zmienić plik na PDF? Prezentacje, obrazy i dokumenty

Jak zmienić plik na PDF? Prezentacje, obrazy i dokumenty

Taki chłodnik litewski robiły nasze prababcie. Dodawały zapomniany składnik

TYLKO U NAS
Taki chłodnik litewski robiły nasze prababcie. Dodawały zapomniany składnik