Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Błędem jest umieszczanie mięsa na grillu zaraz po wyjęciu z...
fot. pixabay.com/tomwieden

Jakie błędy popełniamy na grillu? Anthony Bourdain grzmiał o tym, czego nie wolno robić ze stekiem. Co jeszcze radzą szefowie kuchni?

Grillowanie zimnego mięsa

Błędem jest umieszczanie mięsa na grillu zaraz po wyjęciu z lodówki. Wieprzowina, wołowina lub drób musza osiągnąć temperaturę pokojową zanim położy się je na rozgrzanym ruszcie.

Zobacz również

Maciej Zakościelny stara się zachować balans między pracą a życiem prywatnym

PLUS
Maciej Zakościelny stara się zachować balans między pracą a życiem prywatnym

Szef z klasą - wspomnienia pracowników "GL" o Mirosławie Rataju, redaktorze naczelnym

Szef z klasą - wspomnienia pracowników "GL" o Mirosławie Rataju, redaktorze naczelnym

Polecamy

Tajniki sukcesu w nauce - jak przygotować się do egzaminów

Tajniki sukcesu w nauce - jak przygotować się do egzaminów

Przegląd tygodnia od 29.03 w Zduńskiej WoliTygodniowy przegląd prasy w Zduńskiej Woli, (29.03-4.04.2020)

Przegląd tygodnia od 29.03 w Zduńskiej WoliTygodniowy przegląd prasy w Zduńskiej Woli, (29.03-4.04.2020)

Przegląd marca w Zduńskiej Woli, Przegląd prasy ze Zduńskiej Woli w marcu

Przegląd marca w Zduńskiej Woli, Przegląd prasy ze Zduńskiej Woli w marcu