Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 23
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
WĄTRÓBKA DROBIOWA W PORACH...
fot. Agnieszka Olejniczak

Proste i smaczne na obiad. Sprawdzone przepisy krok po kroku

10 prostych i smacznych potraw. Na pewno potrafisz to ugotować! Sprawdzone przepisy

WĄTRÓBKA DROBIOWA W PORACH
przygotowanie
Wątróbkę obtocz w roztrzepanym jajku doprawionym solą i pieprzem i bułce tartej, smaż na patelni z obu stron na wolnym ogniu, inaczej zacznie „strzelać”. Gdy podsmaży się na rumiano, przykryj pokrywką i duś przez około 15 minut. Jeśli potrawa jest za sucha, wlej 2-3 łyżki wody. Dodaj pora pokrojonego w krążki i duś jeszcze około 10 minut, aż por zmięknie.

Zobacz również

Objazd zamiast obwodnicy

Łaski dwie

Polecamy

Przegląd tygodnia od 22.03 w Zduńskiej WoliTygodniowy przegląd prasy w Zduńskiej Woli, (22.03-28.03.2020)

Przegląd tygodnia od 22.03 w Zduńskiej WoliTygodniowy przegląd prasy w Zduńskiej Woli, (22.03-28.03.2020)

Przegląd tygodnia od 8.03 w Zduńskiej WoliTygodniowy przegląd prasy w Zduńskiej Woli, (8.03-14.03.2020)

Przegląd tygodnia od 8.03 w Zduńskiej WoliTygodniowy przegląd prasy w Zduńskiej Woli, (8.03-14.03.2020)

Przegląd tygodnia od 1.03 w Zduńskiej WoliTygodniowy przegląd prasy w Zduńskiej Woli, (1.03-7.03.2020)

Przegląd tygodnia od 1.03 w Zduńskiej WoliTygodniowy przegląd prasy w Zduńskiej Woli, (1.03-7.03.2020)