MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Myślę, że ten wyjątkowy okres w roku jest doskonałym czasem...
fot. materiały prasowe restauracji Epoka

Top Chef Marcin Przybysz przybliża dania na Wielki Post. Rybny pasztet, ser z migdałów i mleko owsiane do barszczu

Marcin Przybysz o kuchni wielkopostnej

Myślę, że ten wyjątkowy okres w roku jest doskonałym czasem na podjęcie kulinarnych wyzwań. Warto więc zmobilizować się i świadomie ograniczyć spożycie mięsa. Jeśli nie dla duszy, to dla ciała - dodaje.

Zobacz również

Kłodawska Majówka ściągnęła tłumy. Ludzie bawili się przy Łobuzach i Stachurskim

Kłodawska Majówka ściągnęła tłumy. Ludzie bawili się przy Łobuzach i Stachurskim

Stal Rzeszów znów strzeliła Górnikowi trzy gole. Czternasta wygrana w sezonie

Stal Rzeszów znów strzeliła Górnikowi trzy gole. Czternasta wygrana w sezonie

Polecamy

Dżem z truskawkami i rabarbarem. Tak zamkniesz te smaki w słoiku na jesień i zimę

HIT DNIA
Dżem z truskawkami i rabarbarem. Tak zamkniesz te smaki w słoiku na jesień i zimę

Jak zobaczyć aurę i co oznacza jej kolor? Wystarczy chwila, aby poznać tę tajemnicę

HIT DNIA
Jak zobaczyć aurę i co oznacza jej kolor? Wystarczy chwila, aby poznać tę tajemnicę

Nie rób siku „na zapas”! Ekspertka podaje powód

Nie rób siku „na zapas”! Ekspertka podaje powód