MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na zbliżający się Wielki Post szef kuchni restauracji Epoka...
fot. materiały prasowe restauracja Epoka

Top Chef Marcin Przybysz przybliża dania na Wielki Post. Rybny pasztet, ser z migdałów i mleko owsiane do barszczu

Detoks w Wielkim Poście

Na zbliżający się Wielki Post szef kuchni restauracji Epoka rekomenduje 2-tygodniowy detoks, w którym zupełnie odstawimy mięso.

Zobacz również

Tygodniowy przegląd prasy w Przysusze, (26.05-1.06.2024)

Tygodniowy przegląd prasy w Przysusze, (26.05-1.06.2024)

Przegląd tygodnia od 26.05 w Działoszynie

Przegląd tygodnia od 26.05 w Działoszynie

Polecamy

Koszty utrzymania domu – za co płacisz więcej? Wkrótce kolejna podwyżka!

GORĄCY TEMAT
Koszty utrzymania domu – za co płacisz więcej? Wkrótce kolejna podwyżka!

Paliwo taniej w długi weekend! Ruszają promocje

Paliwo taniej w długi weekend! Ruszają promocje

Jaka pogoda na Boże Ciało? Sprawdź, czy długi weekend będzie słoneczny

O TYM SIĘ MÓWI
Jaka pogoda na Boże Ciało? Sprawdź, czy długi weekend będzie słoneczny