Wigilijny catering w Zduńskiej Woli. Gdzie zamówić jedzenie? Jakie ceny?
Mieszkańcy mają w czym wybierać. Lokale przygotowały bogatą ofertę. W większości jest ona podobna. Przeważają tradycyjne dania. Nie brak też prawdziwych smaczków. Ceny są różne. Za litr czerwonego barszczu trzeba zapłacić ok. 20 zł. Pierogi to wydatek od 2,5 zł w górę za sztukę. Niewiele droższe są paszteciki.
Bigos to koszt 45 zł za kg, a za sałatkę jarzynową zapłacimy 30 zł za kg. To przykładowe ceny, bo w zależności od lokalu mogą być znacznie wyższe od podanych. W galerii znajdują się propozycje niektórych zduńskowolskich restauratorów.
Surówka z rzodkiewki
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?