Finał wojewódzkiego etapu konkursu odbył się w piątek podczas targów Regiony Turystyczne "Na Styku Kultur" w Centrum Konferencyjno-Wystawienniczym w Łodzi.
W tym roku w konkursie udział wzięło 24 producentów żywności z województwa łódzkiego. Każdy z nich, zgodnie z regulaminem, mógł zgłosić tylko jeden produkt, a kapituła konkursowa oceniała je pod względem m.in. walorów smakowych, oryginalności produktu czy opakowania i jego funkcjonalności.
Więcej o sukcesie szadkowskiej GS "SCh" napiszemy w środowym "Nad Wartą".
echodnia.eu Świętokrzyskie tulipany
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?